Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KATAKLAN C.F. (1419321) - Vionho Futebol Clube (308723) » 670518097: T65/J14/V

Liga 670518097 Información oficial sobre el partido 670518097 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.142 (5655)

KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido 1 - 2 Vionho Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Vionho Futebol Clube' en el partido
0 - 1 José Taxis (40')
Juan Antonio Díaz de Casriego (41') 1 - 1
1 - 2 Paco Gurria (68')
KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido 1 - 2 Vionho Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Vionho Futebol Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido 2 - 0 Vionho Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Vionho Futebol Clube' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KATAKLAN C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Juan Antonio Díaz de Casriego facilitava les coses al KATAKLAN amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gideon Pownall! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Juan Antonio Díaz de Casriego del KATAKLAN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gideon Pownall va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): KATAKLAN per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Adexe Reyero va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José María Lebarten va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Vionho Futebol Clube

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 40 minuts de joc, José Taxis, corrent com un esperitat, superà primer Cătălin Jaba per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paco Gurria que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Futebol.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Gottlieb Lauterburg va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Horaţiu Zuca, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Futebol va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Victor Rossetti va desviar el xut final de Jürgen Malone després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, José Taxis de Futebol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.