Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Déjà vu (314185) - fc pa amb oli (778287) » 670517946: T65/J5/V

Liga 670517946 Información oficial sobre el partido 670517946 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.140 (5653)

Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 6 - 1 fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido
Paul Hammer (7') 1 - 0
Dima Grochowsky (9') 2 - 0
Sergiusz Groszek (33') 3 - 0
3 - 1 Todor Kandilarov (44')
Heino Kopita (53') 4 - 1
Miguel Nandino (57') 5 - 1
Ricardo Moncayo (77') 6 - 1
Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 6 - 1 fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 6 - 1 fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido
Tiene un resultado normal 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Déjà vu

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): En Anton Kashev entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Déjà, un peu providencial d'en Paul Hammer va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Déjà pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dima Grochowsky va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergiusz Groszek va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Déjà va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Heino Kopita progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Miguel Nandino va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Ricardo Moncayo va incrementar l'avantatge de Déjà amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Olger van Driezum va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant César Moreno García va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Alberto Galardi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de César Moreno García va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): En Miguel Nandino es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Anton Kashev de Déjà gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Ricardo Moncayo de Déjà va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

fc pa amb oli

Goles Goles

  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Un mica després, Todor Kandilarov de amb va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): amb van seguir progressant per la banda dreta. Eduardo Quiñones va tenir la seva oportunitat al minut 31, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Eduardo Quiñones va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Tinerfe Ganogald va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Ereti Ripalda va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Erwin Yuson.