Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSK lo fregao (436855) - FC Bacallà (488443) » 670517864: T65/J12/V

Liga 670517864 Información oficial sobre el partido 670517864 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.138 (5651)

Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido 3 - 2 FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido
0 - 1 Alejandro Filomeno (24')
0 - 2 Karl-Martin Hellqvist (39')
Florent Thomasset (42') 1 - 2
Florent Thomasset (43') 2 - 2
Ulrich Hans Thörel (59') 3 - 2
Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido 3 - 2 FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido 2 - 1 FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Demolition Hawks

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el D. Hawks va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Florent Thomasset, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al D. Hawks una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Florent Thomasset, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 43.
  • 137 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Yamil Maldonado la va convertir en gol amb un remat de cap en Ulrich Hans Thörel tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 59 el marcador es va actualitzar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aday Apodaca de D. Hawks va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ulrich Hans Thörel de D. Hawks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Bacallà

Goles Goles

  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Paweł Sielicki és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alejandro Filomeno perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Alfredo Marco Bettella estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Karl-Martin Hellqvist va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bacallà va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Karl-Martin Hellqvist, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Ribeiro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Alfredo Marco Bettella va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ingo Holm va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.