Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Joga Taraña (994526) - CSK lo fregao (436855) » 670517825: T65/J2/V

Liga 670517825 Información oficial sobre el partido 670517825 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.138 (5651)

Joga Taraña Alineación oficial del equipo 'Joga Taraña' en el partido 3 - 1 Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido
0 - 1 Ulrich Hans Thörel (6')
Christopher Conchon (39') 1 - 1
Jonathan Da Costa (41') 2 - 1
Christopher Conchon (44') 3 - 1
Joga Taraña Alineación oficial del equipo 'Joga Taraña' en el partido 3 - 1 Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Joga Taraña Alineación oficial del equipo 'Joga Taraña' en el partido 2 - 0 Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joga Taraña

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del Taraña amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Christopher Conchon en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats van embogir quan en Jonathan Da Costa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Taraña.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Christopher Conchon va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Christian Lüftenegger de Taraña va intentar batre la porteria rival al minut 15 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Taraña van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Sergey Kharenko va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Taraña Bogdan-Mihai Nicolai quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sergey Kharenko, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Bradley Garrett una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Ingo Holm va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jonathan Da Costa va rematar alt.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bogdan-Mihai Nicolai va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christopher Conchon de Taraña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Demolition Hawks

Goles Goles

  • 135 Minuto 6 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Ulrich Hans Thörel va demostrar la seva experiència quan al minut 6 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Aday Apodaca es va quedar sol davant del porter, al minut 17. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Diego Gutiérrez Gasset va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 28, i va passar la pilota a Tim Bombores, però aquest no va encertar a marcar.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ulrich Hans Thörel la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de D. Hawks havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.