Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inverness de Arousa (1458334) - Joga Taraña (994526) » 670517820: T65/J1/V

Liga 670517820 Información oficial sobre el partido 670517820 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.138 (5651)

Inverness de Arousa Alineación oficial del equipo 'Inverness de Arousa' en el partido 1 - 1 Joga Taraña Alineación oficial del equipo 'Joga Taraña' en el partido
0 - 1 Bogdan-Mihai Nicolai (64')
Raúl Lázaro Garrido (69') 1 - 1
Inverness de Arousa Alineación oficial del equipo 'Inverness de Arousa' en el partido 1 - 1 Joga Taraña Alineación oficial del equipo 'Joga Taraña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inverness de Arousa Alineación oficial del equipo 'Inverness de Arousa' en el partido 0 - 1 Joga Taraña Alineación oficial del equipo 'Joga Taraña' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,1 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inverness de Arousa

Goles Goles

  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Raúl Lázaro Garrido va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Inverness empatava el partit, 1 a 1, al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mariusz Płatkowski, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Inverness van sortir al contraatac al minut 17, però Raúl Lázaro Garrido va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Inverness sortien al contraatac. La falta llançada per Petr Láník va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Inverness va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Philibert Brodzki, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Evan Nørlund es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Joga Taraña

Goles Goles

  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Taraña prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Bogdan-Mihai Nicolai.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Sergey Kharenko al minut 3 semblava entrar, però Łukasz Molendowski va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jonathan Da Costa va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Bradley Garrett de Taraña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.