Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bacallà (488443) - Los Umpa Lumpas (994849) » 670517819: T65/J1/V

Liga 670517819 Información oficial sobre el partido 670517819 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.138 (5651)

FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido 0 - 2 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
0 - 1 Rudolph Clarke (33')
0 - 2 Rudolph Clarke (76')
FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido 0 - 2 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido 3 - 0 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bacallà

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Bacallà per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Filomeno, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ben Illeborg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Alfredo Ribeiro de Bacallà va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Lucas Rozier de Bacallà va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Bacallà va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Gediz Hüsna va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Alejandro Filomeno va disposar d'una bona oportunitat al minut 83, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan Henestrosa no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Marco Bettella de Bacallà va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Los Umpa Lumpas

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mario Alfaro va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rudolph Clarke, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 135 Minuto 76 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Rudolph Clarke de Lumpas va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Lumpas van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Yorrick van Dalen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Isaac Demunt de Lumpas es va guanyar la targeta groga merescudament.