Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SepikTeam (47491) - FRANTABRICO F.C (125485) » 670517742: T65/J10/V

Liga 670517742 Información oficial sobre el partido 670517742 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.136 (5649)

SepikTeam Alineación oficial del equipo 'SepikTeam' en el partido 4 - 0 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
Aitor Odria (9') 1 - 0
Jordi Adserà (33') 2 - 0
Javier Ayut (42') 3 - 0
Karl-Evert Bäckbom (54') 4 - 0
SepikTeam Alineación oficial del equipo 'SepikTeam' en el partido 4 - 0 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SepikTeam Alineación oficial del equipo 'SepikTeam' en el partido 2 - 0 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SepikTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Aitor Odria va donar a SepikTeam un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): SepikTeam va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Karl-Evert Bäckbom, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jordi Adserà que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Javier Ayut de SepikTeam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Karl-Evert Bäckbom va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Christophe Lagarde va sorprendre Roy Witteman amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roy Witteman al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jörg Hieck va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Karl-Evert Bäckbom per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Roy Witteman va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jordi Adserà va fer al minut 50 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Aitor Odria, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Javier Ayut de SepikTeam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FRANTABRICO F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FRANTABRICO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Salvador Medina Velasco, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FRANTABRICO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Médérick Gérardin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FRANTABRICO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergio Ignatius va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): FRANTABRICO van sortir al contraatac al minut 91, però Davide Fazzari va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.