Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muniesa CF (48534) - Laguna del Marquesado (1460916) » 670517739: T65/J9/V

Liga 670517739 Información oficial sobre el partido 670517739 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.136 (5649)

El nombre del viento Alineación oficial del equipo 'El nombre del viento' en el partido 2 - 0 Laguna del Marquesado Alineación oficial del equipo 'Laguna del Marquesado' en el partido
Gon Buaron (38') 1 - 0
Mircea Eneşel (47') 2 - 0
El nombre del viento Alineación oficial del equipo 'El nombre del viento' en el partido 2 - 0 Laguna del Marquesado Alineación oficial del equipo 'Laguna del Marquesado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El nombre del viento Alineación oficial del equipo 'El nombre del viento' en el partido 0 - 1 Laguna del Marquesado Alineación oficial del equipo 'Laguna del Marquesado' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El nombre del viento

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): nombre sabia com jugar al contraatac, i al minut 38, Gon Buaron va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Mircea Eneşel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 35 (Ocasión de penalti): nombre va gaudir d'un penal a favor al minut 35, però el jugador Markus Hochholzer va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Ignacio Ubao.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Petr Siltsov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Markus Hochholzer quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Alfonso Berbegal va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de nombre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfonso Berbegal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Laguna del Marquesado

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Ignacio Sarabia va marxar de Sebastian Ljungberg en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Marquesado van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Josu Viniambres va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Camren Hendrickson.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Eman Kodro va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Camren Hendrickson no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del nombre. La jugada d'estratègia del Marquesado per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Selwyn Pijl va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Ignacio Sarabia de Marquesado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.