Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Niño Mow CF (1334316) - FRANTABRICO F.C (125485) » 670517719: T65/J4/V

Liga 670517719 Información oficial sobre el partido 670517719 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.136 (5649)

Niño Mow CF Alineación oficial del equipo 'Niño Mow CF' en el partido 1 - 2 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
0 - 1 Mario Arroyo (28')
Felipe Utrillas (38') 1 - 1
1 - 2 邓 (Deng) 廷贤 (Tingxian) (78')
Niño Mow CF Alineación oficial del equipo 'Niño Mow CF' en el partido 1 - 2 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Niño Mow CF Alineación oficial del equipo 'Niño Mow CF' en el partido 2 - 0 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Niño Mow CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Niño s'esgargamellaven dempeus per esperonar Felipe Utrillas que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Niño per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Roman Gierasimiuk va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Niño va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Horacio Sala O'Shea en un 1 contra 1 amb el porter Krister Ramberg, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Niño Luca Sperandio quasi va assolir l'empat al minut 37 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roman Gierasimiuk va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Roman Gierasimiuk va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Niño.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Miguel Ángel Vazán va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Pablo Segovia, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Niño va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 77 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Herbert Danzer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Ludwik Chraścina de Niño va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FRANTABRICO F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FRANTABRICO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mario Arroyo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El FRANTABRICO era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en 邓 (Deng) 廷贤 (Tingxian) va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de FRANTABRICO van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 20 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar 邓 (Deng) 廷贤 (Tingxian), però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Salvador Medina Velasco quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mpampis Yiannias de FRANTABRICO es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.