Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RIVADA C.F. (1431854) - Atletico de Vega (1435176) » 670517354: T65/J11/V

Liga 670517354 Información oficial sobre el partido 670517354 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.129 (5642)

RIVADA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIVADA C.F.' en el partido 2 - 1 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
Egoitz Arrigain (18') 1 - 0
Mathieu Nobis (30') 2 - 0
2 - 1 José Fernando Rivero Osuna (31')
RIVADA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIVADA C.F.' en el partido 2 - 1 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RIVADA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIVADA C.F.' en el partido 2 - 0 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RIVADA C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): RIVADA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Egoitz Arrigain va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Mathieu Nobis va incrementar l'avantatge de RIVADA amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Egoitz Arrigain del RIVADA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Egoitz Arrigain va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Mario Alberto Guezuruaga gairebé va marcar per a RIVADA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Egoitz Arrigain va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El RIVADA ho intentava per la dreta per mitjà de Dámaso Palencia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Egoitz Arrigain es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Fernando Márquez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Edu Manzanares va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): Egoitz Arrigain hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Olav Pedersen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Atletico de Vega

Goles Goles

  • 150 Minuto 31 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en José Fernando Rivero Osuna va reduir les distàncies per al Atletico amb un bon llançament de falta al minut 31. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Olav Krohn haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Atletico al minut 15.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 35 minuts, el Atletico va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Luke Crutchley va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.