Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Falete (123236) - Atlético Benamiel (1433645) » 670517326: T65/J4/V

Liga 670517326 Información oficial sobre el partido 670517326 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.129 (5642)

Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido 0 - 2 Atlético Benamiel Alineación oficial del equipo 'Atlético Benamiel' en el partido
0 - 1 Rafa Gómez (10')
0 - 2 Victor Vlădău (78')
Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido 0 - 2 Atlético Benamiel Alineación oficial del equipo 'Atlético Benamiel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido 1 - 1 Atlético Benamiel Alineación oficial del equipo 'Atlético Benamiel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Falete

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Vasyl Multyk va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Muhittin Omak, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Alex Carinelli quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Soroush Eftekharian de Falete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlético Benamiel

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Atlético prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Rafa Gómez.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, Atlético va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Victor Vlădău.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Santiago Díaz de la Serna va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Carlos Garita va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Santiago Díaz de la Serna després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Onur Raşit Sinirli va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Victor Vlădău quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Onur Raşit Sinirli, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafa Gómez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Gómez de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.