Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salamanca Hattrick Club (437316) - Ducks Warrior (1437364) » 670517313: T65/J14/V

Liga 670517313 Información oficial sobre el partido 670517313 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.128 (5641)

Salamanca Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Salamanca Hattrick Club' en el partido 1 - 1 Minas Tirith Reprise Alineación oficial del equipo 'Minas Tirith Reprise' en el partido
0 - 1 Jorge Argüeso (62')
Pedro Morena (72') 1 - 1
Salamanca Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Salamanca Hattrick Club' en el partido 1 - 1 Minas Tirith Reprise Alineación oficial del equipo 'Minas Tirith Reprise' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salamanca Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Salamanca Hattrick Club' en el partido 2 - 0 Minas Tirith Reprise Alineación oficial del equipo 'Minas Tirith Reprise' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamanca Hattrick Club

Goles Goles

  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Luis Ángel Torres Tejada va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 72 de joc. Pedro Morena es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Morena va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Diego Martínez Tejada es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Salamanca va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Salvador Olivares en un 1 contra 1 amb el porter Roc Colet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Salamanca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pedro Morena, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Salamanca per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 78, quan Alberto Marchena va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Diego Martínez Tejada de Salamanca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Minas Tirith Reprise

Goles Goles

  • 186 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Reprise va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jorge Argüeso, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Reprise va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joan Vicenç Guitart va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Reprise va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Algaba, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Reprise va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Algaba, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilberto Rollán Alonso de Reprise es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.