Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peset (435189) - FC Brujas (1366038) » 670517210: T65/J3/V

Liga 670517210 Información oficial sobre el partido 670517210 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.127 (5640)

Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido 4 - 0 FC Brujas Alineación oficial del equipo 'FC Brujas' en el partido
Baltazar Dondalski (48') 1 - 0
Benartemi Malpica Campos (77') 2 - 0
Baltazar Dondalski (77') 3 - 0
Bogdan Avramović (79') 4 - 0
Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido 4 - 0 FC Brujas Alineación oficial del equipo 'FC Brujas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido 4 - 0 FC Brujas Alineación oficial del equipo 'FC Brujas' en el partido
Tiene un resultado normal 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peset

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Baltazar Dondalski de Peset aconseguir un gol al minut 48 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Benartemi Malpica Campos va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 77, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Peset, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Baltazar Dondalski, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Peset.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Peset va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Bogdan Avramović va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gisbert Neuville va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Peset a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Anton Te Rama va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Baltazar Dondalski va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amat Llovensà va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Alvar Looga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Amat Llovensà de Peset gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mauro Aguilar Bustamante va rematar alt.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Amat Llovensà va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

FC Brujas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Brujas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Milcho Kolev va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Brujas va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 86 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Chris Anslo de Brujas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.