Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Pujolet F.C. (776521) - Islas Cíes (1372272) » 670517074: T65/J11/V

Liga 670517074 Información oficial sobre el partido 670517074 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.124 (5637)

Can Pujolet F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Pujolet F.C.' en el partido 0 - 4 Islas Cíes Alineación oficial del equipo 'Islas Cíes' en el partido
0 - 1 Iren Saldias (15')
0 - 2 Mariano Agüera (26')
0 - 3 Mariano Agüera (44')
0 - 4 Mariano Agüera (76')
Can Pujolet F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Pujolet F.C.' en el partido 0 - 4 Islas Cíes Alineación oficial del equipo 'Islas Cíes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Can Pujolet F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Pujolet F.C.' en el partido 0 - 1 Islas Cíes Alineación oficial del equipo 'Islas Cíes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Pujolet F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 14 minuts de joc, Rachid Kninbouch semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Can Puyi van sortir al contraatac al minut 32, però Xisco Gandol va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 34, un contraatac del Can Puyi no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jordi Rebés perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Can Puyi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Johannes Taulborg va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Can Puyi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 52, però el xut de Luís Costa Cruz des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xisco Gandol de Can Puyi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kwabena Badu de Can Puyi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Islas Cíes

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Iren Saldias de Cíes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mariano Agüera va augmentar l'avantatge de Cíes a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Amin Khajenasiri entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cíes, un peu providencial d'en Mariano Agüera va situar el 0-3 al panell digital.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Mariano Agüera va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Cíes.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Armin Balmer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Stefano Eisenbarth quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Randy Bennington, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Armin Balmer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cíes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Armin Balmer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mariano Agüera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.