Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSV Abdomen (1434943) - Straskaskalaskas (773397) » 670516938: T65/J5/V

Liga 670516938 Información oficial sobre el partido 670516938 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.122 (5635)

PSV Abdomen Alineación oficial del equipo 'PSV Abdomen' en el partido 1 - 0 Straskaskalaskas Alineación oficial del equipo 'Straskaskalaskas' en el partido
Benito Danilla (85') 1 - 0
PSV Abdomen Alineación oficial del equipo 'PSV Abdomen' en el partido 1 - 0 Straskaskalaskas Alineación oficial del equipo 'Straskaskalaskas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PSV Abdomen Alineación oficial del equipo 'PSV Abdomen' en el partido 2 - 0 Straskaskalaskas Alineación oficial del equipo 'Straskaskalaskas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV Abdomen

Goles Goles

  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Abdomen va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Benito Danilla va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Linné Olofsson del Abdomen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Abdomen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Benito Danilla en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Rivas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Abdomen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Benito Danilla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Rivas.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sylvestre Riegler va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Abdomen va estar a punt de posar-se per davant al minut 51 però Magnus Aure va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 黄 (Huang) 尚明 (Shangming) va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Felipe Santaolalla va fer al minut 81 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sylvestre Riegler, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Magnus Aure va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Manuel Rivas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Felipe Santaolalla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 黄 (Huang) 尚明 (Shangming).

Straskaskalaskas

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Silviu Strugari ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Manuel Kornhaus, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Snorri Skaftason va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Straskaskalaskas van sortir al contraatac al minut 52, però Benedetto Greggio va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Straskaskalaskas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Snorri Skaftason es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Straskaskalaskas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tere Vlahov va sortir per sobre el travesser.