Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath.Santiago (487686) - TEAM TRUJILLO CF (796777) » 670516599: T65/J4/V

Liga 670516599 Información oficial sobre el partido 670516599 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.116 (5629)

Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido 2 - 1 TEAM TRUJILLO CF Alineación oficial del equipo 'TEAM TRUJILLO CF' en el partido
Botond Rob (40') 1 - 0
1 - 1 Romeo Valenzuela Hita (43')
Crespo Quindós (78') 2 - 1
Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido 2 - 1 TEAM TRUJILLO CF Alineación oficial del equipo 'TEAM TRUJILLO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido 4 - 1 TEAM TRUJILLO CF Alineación oficial del equipo 'TEAM TRUJILLO CF' en el partido
Tiene mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ath.Santiago

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Botond Rob va donar a Ath.Santiago un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Lorenzo Alcoba va anar directament als peus de Crespo Quindós que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Santolalla va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mikel Artzalluz va ser clau en la jugada d'atac de Ath.Santiago al minut 44, quan ell mateix va fer una passada brutal a Crespo Quindós, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Crespo Quindós va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ath.Santiago.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Crespo Quindós gairebé va marcar per a Ath.Santiago des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Jesús Ángel Montalvo de Ath.Santiago va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elazar Espadañero.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lorenzo Alcoba de Ath.Santiago amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

TEAM TRUJILLO CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 43. L'anotador per TRUJILLO va ser Romeo Valenzuela Hita, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): TRUJILLO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Andy Slotter va quedar-se sol davant el porter Luis Ordóñez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Rein Zillissen va estar a punt de posar per davant a TRUJILLO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luis Ordóñez va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, un refús desafortunat de Luis Ordóñez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andy Slotter no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 83 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Muaz Konak va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rein Zillissen de TRUJILLO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.