Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malmsteen's (314342) - los hombres de judas (772086) » 670516558: T65/J8/V

Liga 670516558 Información oficial sobre el partido 670516558 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.115 (5628)

Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido 1 - 1 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
Gabriel Lupchian (36') 1 - 0
1 - 1 Yordan Kalenski (59')
Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido 1 - 1 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido 2 - 0 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malmsteen's

Goles Goles

  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Arif Deniz Yüce va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gabriel Lupchian, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Malmsteens va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Maximino Acevedo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Malmsteens per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Guzmán Bruno va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Guzmán Bruno va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ruslan Bugajov de Malmsteens es va guanyar la targeta groga merescudament.

los hombres de judas

Goles Goles

  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 59 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Yordan Kalenski de hombres marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de hombres va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hassan Mahadeen va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ionuţ Sorică, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Massimo Lopilato va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dariusz Karbownik de hombres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hassan Mahadeen de hombres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Hassan Mahadeen va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.