Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los hombres de judas (772086) - Malmsteen's (314342) » 670516557: T65/J7/V

Liga 670516557 Información oficial sobre el partido 670516557 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.115 (5628)

los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido 1 - 3 Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido
0 - 1 Ruslan Bugajov (29')
0 - 2 Guzmán Bruno (38')
0 - 3 Guzmán Bruno (78')
Hassan Mahadeen (82') 1 - 3
los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido 1 - 3 Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido 1 - 1 Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los hombres de judas

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del hombres va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hassan Mahadeen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): hombres va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Richard Kokta va anar a parar a les mans del porter.
  • 206 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 72 minuts de joc, Peter-Franz von Alt-Stutterheim semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): hombres va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Hassan Mahadeen va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Malmsteen's

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ruslan Bugajov va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Guzmán Bruno va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Malmsteens.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Guzmán Bruno des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Stoyan Vitanov al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Miguel Alberca Fernández, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Miguel Alberca Fernández va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Malmsteens quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Maximino Acevedo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Alberca Fernández de Malmsteens es va guanyar la targeta groga merescudament.