Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F GALDAR (797179) - Els tambors d'en Gabriel (1461653) » 670516520: T65/J12/V

Liga 670516520 Información oficial sobre el partido 670516520 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.114 (5627)

C.F GALDAR Alineación oficial del equipo 'C.F GALDAR' en el partido 2 - 4 Els tambors d'en Gabriel Alineación oficial del equipo 'Els tambors d'en Gabriel' en el partido
0 - 1 Joseph Tolo (24')
Xavier Willebrands (30') 1 - 1
1 - 2 Giacomo Ciervo (50')
1 - 3 Joseph Tolo (54')
Rafael Mingo Muñoz (56') 2 - 3
2 - 4 Kamil Kontra (76')
C.F GALDAR Alineación oficial del equipo 'C.F GALDAR' en el partido 2 - 4 Els tambors d'en Gabriel Alineación oficial del equipo 'Els tambors d'en Gabriel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F GALDAR Alineación oficial del equipo 'C.F GALDAR' en el partido 1 - 1 Els tambors d'en Gabriel Alineación oficial del equipo 'Els tambors d'en Gabriel' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,7 % 68,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F GALDAR

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): CF GALDAR va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Angelo Minnig, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Xavier Willebrands que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): CF GALDAR sabia com jugar al contraatac, i al minut 56, Rafael Mingo Muñoz va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 27 minuts, en Džiugas Drublionis no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): CF GALDAR va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xavier Willebrands en un 1 contra 1 amb el porter Dariusz Fresel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Džiugas Drublionis va estar a punt de marcar al minut 51 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Mingo Muñoz de CF GALDAR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Cano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Els tambors d'en Gabriel

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Joseph Tolo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Giacomo Ciervo de TGa va fer un bon esprint per escapar-se de Luis Bayón Mohino i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, TGa va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Joseph Tolo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Kamil Kontra de TGa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TGa, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Remi Nyquist va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del TGa van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joseph Tolo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kamil Kontra.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafel Fsadni de TGa es va guanyar la targeta groga merescudament.