Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els tambors d'en Gabriel (1461653) - Anor C.F. (1370791) » 670516492: T65/J5/V

Liga 670516492 Información oficial sobre el partido 670516492 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.114 (5627)

Els tambors d'en Gabriel Alineación oficial del equipo 'Els tambors d'en Gabriel' en el partido 2 - 2 Barey Oriolkunsen Alineación oficial del equipo 'Barey Oriolkunsen' en el partido
Giacomo Ciervo (24') 1 - 0
Hicham Jaafar (37') 2 - 0
2 - 1 Henrik Banger (74')
2 - 2 Odon Skomski (77')
Els tambors d'en Gabriel Alineación oficial del equipo 'Els tambors d'en Gabriel' en el partido 2 - 2 Barey Oriolkunsen Alineación oficial del equipo 'Barey Oriolkunsen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Els tambors d'en Gabriel Alineación oficial del equipo 'Els tambors d'en Gabriel' en el partido 7 - 3 Barey Oriolkunsen Alineación oficial del equipo 'Barey Oriolkunsen' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els tambors d'en Gabriel

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Piergiorgio Coluccio sempre és una garantia. Al minut 24, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Giacomo Ciervo marcar el 1 - 0 per al TGa.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Hicham Jaafar de TGa va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wilson Millán va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Neftalí Terrassa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Oriolkunsen. La jugada d'estratègia del TGa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kamil Kontra va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): TGa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jacob Page va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Neftalí Terrassa.

Barey Oriolkunsen

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Henrik Banger de Oriolkunsen després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Odon Skomski va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jyri Berglund per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Alfio Gabbani va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Remi Nyquist. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 27, en un 1 contra 1 amb el porter, però Lajos Podhorszky va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alfio Gabbani des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Oriolkunsen va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 51, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Henrik Banger.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Henrik Banger va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Lajos Podhorszky, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raúl Tey no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Odon Skomski de Oriolkunsen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.