Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeportivoRiveira (307627) - Imprevisibles (778617) » 670516291: T65/J11/V

Liga 670516291 Información oficial sobre el partido 670516291 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.110 (5623)

DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 3 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Manuel Alberto Botella (6') 1 - 0
Eduardo Otero Goyanes (60') 2 - 0
Josep Lluís Torrents (69') 3 - 0
DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 3 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 2 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeportivoRiveira

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a DeportivoRiveira va ser Manuel Alberto Botella.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Josep Lluís Torrents va anar a parar al cap de Eduardo Otero Goyanes que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a DeportivoRiveira el 2 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): DeportivoRiveira va aconseguir el 3 - 0 quan Josep Lluís Torrents va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Passaven 17 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Víctor Imperial va rematar alt.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de António Antunes al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Javad Chamani Gourabi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Alberto Botella de DeportivoRiveira va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Javad Chamani Gourabi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Manuel Alberto Botella gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però António Antunes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Ibai Unanue gairebé va marcar per a DeportivoRiveira des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Javad Chamani Gourabi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, José Pablos de DeportivoRiveira va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Imprevisibles

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Imprevisibles van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Bertram Tomasek va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.