Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imprevisibles (778617) - AUPIÑA SD (48563) » 670516288: T65/J10/V

Liga 670516288 Información oficial sobre el partido 670516288 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.110 (5623)

Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido 2 - 4 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
0 - 1 José Desmás (37')
Kuba Lata (39') 0 - 2
Kuba Lata (54') 1 - 2
1 - 3 Alfredo Vellón (59')
Miguel Antoriano (74') 2 - 3
Kuba Lata (81') 2 - 4
Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido 2 - 4 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido 2 - 0 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imprevisibles

Goles Goles

  • 125 Minuto 39 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Kuba Lata va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 2.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): En Niyozbek Bakirov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Imprevisibles, un peu providencial d'en Kuba Lata va situar el 1-2 al panell digital.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El Imprevisibles no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Miguel Antoriano es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 125 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 4 el va marcar Kuba Lata a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Bertram Tomasek, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a AUPIÑA, però Alfredo Vellón no va poder encertar el xut.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniel Fivaller va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rūdolfs Koklītis de Imprevisibles va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Miguel Antoriano es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Antoriano de Imprevisibles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

AUPIÑA SD

Goles Goles

  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de AUPIÑA va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en José Desmás.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alfredo Vellón de AUPIÑA es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): AUPIÑA van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Joan Carles Rocadenbosch no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Desmás de AUPIÑA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Desmás se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.