Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Periquito (1591303) - Imprevisibles (778617) » 670516285: T65/J9/V

Liga 670516285 Información oficial sobre el partido 670516285 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.110 (5623)

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 4 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Martial Jean-Jacques (43') 1 - 0
José Maza (44') 2 - 0
Juan Itruburu (69') 3 - 0
4 - 0 Daniel Fivaller (78')
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 4 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 4 - 1 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un resultado normal 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Martial Jean-Jacques de Periquito, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): José Maza va incrementar l'avantatge de Periquito amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Itruburu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Martial Jean-Jacques va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant António Antunes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Shauli Merin estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 李 (Li) 百国 (Baiguo), als 55 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Maza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 125 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 4 - 0 el va marcar Daniel Fivaller a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Imprevisibles va estar a punt de marcar quan Bertram Tomasek va fer una passada impressionant a Daniel Fivaller, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Imprevisibles va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jes Dinesen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 225 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Daniel Fivaller va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Theo Grellen de Imprevisibles va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Daniel Fivaller que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Klaus-Stephan Strachwitz amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Klaus-Stephan Strachwitz quasi redueix la diferència al marcador al minut 81, però una gran estirada d'en Enric Alegre va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Cheikh Friki, el jugador de Imprevisibles va ser expulsat al minut 40.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kuba Lata de Imprevisibles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.