Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AUPIÑA SD (48563) - DeportivoRiveira (307627) » 670516276: T65/J7/V

Liga 670516276 Información oficial sobre el partido 670516276 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.110 (5623)

AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido 0 - 0 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido 0 - 1 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AUPIÑA SD

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de AUPIÑA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alfredo Vellón, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Baptiste Van Wert va poder marcar per a AUPIÑA en un servei de cantonada picat per en Alfredo Vellón quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El AUPIÑA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Joan Carles Rocadenbosch va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Josef Kopec, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Xerxis Veziryiannidis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de AUPIÑA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): AUPIÑA van sortir al contraatac al minut 82, però Alfredo Vellón va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

DeportivoRiveira

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, José María Rebolledo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): DeportivoRiveira va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Guirec Marcilly va desviar el xut final de José María Rebolledo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Manuel Alberto Botella va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Guirec Marcilly, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): DeportivoRiveira va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 73, quan Eduardo Otero Goyanes va quedar-se sol davant el porter Guirec Marcilly, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José María Rebolledo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, José Pablos de DeportivoRiveira va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.