Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Jacinto Hotdog (1419560) - Racing de la Laguna (1601713) » 670516273: T65/J6/V

Liga 670516273 Información oficial sobre el partido 670516273 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.110 (5623)

FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 1 - 1 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
0 - 1 Vicente Vinuesa (24')
Eduard Nechyporuk (70') 1 - 1
FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 1 - 1 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 3 - 1 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jacinto Hotdog

Goles Goles

  • 114 Minuto 70 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 70. Eduard Nechyporuk, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Seved Rosenskog va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Jaak Viljat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Eduard Nechyporuk va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 el Jacinto va posar setge sobre la defensa central visitant però en Leonides Martos Blázquez no va estar gens encertat.
  • 224 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Al minut 77, Jacinto va disposar d'un penal a favor, però el xut de Eduard Nechyporuk va ser aturat per Jaak Viljat.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Jacinto va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Seved Rosenskog ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alexandre Pronier va ridiculitzar a en Arnatz Zalakain amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexandre Pronier de Jacinto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Racing de la Laguna

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Vicente Vinuesa va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vicente Vinuesa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Josep Lluís Albornà va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Karim El Wedidi després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Archie Hamilton va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nikolay Kaptur que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.