Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico las rosas S.A.D (1431168) - AUPIÑA SD (48563) » 670516272: T65/J6/V

Liga 670516272 Información oficial sobre el partido 670516272 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.110 (5623)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido 1 - 1 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
Raúl Pemán Cubillo (37') 1 - 0
1 - 1 Alfredo Vellón (70')
Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido 1 - 1 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido 2 - 0 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico las rosas S.A.D

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Atletico prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Raúl Pemán Cubillo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Amergiw Amiri va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Raúl Pemán Cubillo, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Amb 77 minuts disputats, Raúl Pemán Cubillo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Guirec Marcilly va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Pemán Cubillo de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AUPIÑA SD

Goles Goles

  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el AUPIÑA va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alfredo Vellón aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de AUPIÑA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Xerxis Veziryiannidis, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del AUPIÑA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Baptiste Van Wert, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.