Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Periquito (1591303) - FC Jacinto Hotdog (1419560) » 670516258: T65/J3/V

Liga 670516258 Información oficial sobre el partido 670516258 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.110 (5623)

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 1 - 0 FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido
Alberto Serret (70') 1 - 0
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 1 - 0 FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 2 - 0 FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Shauli Merin arribés a peus de Alberto Serret, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Periquito el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En José Maza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Itruburu per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Archie Hamilton va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Shauli Merin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Jacinto Hotdog

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Jacinto van sortir al contraatac amb encert al minut 6, però Seved Rosenskog no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 26, un contraatac del Jacinto no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Narvydas Cidzikas perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El Jacinto va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Pablo Echaburu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexandre Pronier de Jacinto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.