Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ferran (492557) - Atco. Mentalista (121185) » 670516229: T65/J9/V

Liga 670516229 Información oficial sobre el partido 670516229 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.109 (5622)

ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido 4 - 2 Atco. Mentalista Alineación oficial del equipo 'Atco. Mentalista' en el partido
Enrique Posquieres (23') 1 - 0
Dalmacio Gilabert (24') 2 - 0
Pablo Gerardina (25') 3 - 0
Pablo Gerardina (80') 4 - 0
4 - 1 Zvonko Santini (82')
4 - 2 Alexandro Furelos (89')
ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido 4 - 2 Atco. Mentalista Alineación oficial del equipo 'Atco. Mentalista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido 2 - 1 Atco. Mentalista Alineación oficial del equipo 'Atco. Mentalista' en el partido
Tiene suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ferran

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Enrique Posquieres, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ferran se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Fermín Daniel Valencia Junco la va convertir en gol amb un remat de cap en Dalmacio Gilabert tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 24 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ferran pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pablo Gerardina va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ferran va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pablo Gerardina va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Posquieres, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Enrique García de Alcaraz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ambrosio Ilumberri va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Pablo Gerardina va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en José Villoria, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Atco. Mentalista

Goles Goles

  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Mentalista va reduir l'avantatge rival a 4 - 1, quan Zvonko Santini va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Alexandro Furelos va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Mentalista va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Mentalista van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Alexandro Furelos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 85, quan un error defensiu va deixar Ludwik Topolewski completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Sandstedt.