Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lo Gaiter del Baix (1430362) - Bambuchos F.C. (117907) » 670516216: T65/J6/V

Liga 670516216 Información oficial sobre el partido 670516216 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.109 (5622)

Lo Gaiter del Baix Alineación oficial del equipo 'Lo Gaiter del Baix' en el partido 1 - 3 Quetarunya MHP Alineación oficial del equipo 'Quetarunya MHP' en el partido
Artur Galankin (11') 1 - 0
1 - 1 Adel El Hennawy (19')
1 - 2 Hugo Altamirano (26')
1 - 3 Răzvan Toadere (59')
Lo Gaiter del Baix Alineación oficial del equipo 'Lo Gaiter del Baix' en el partido 1 - 3 Quetarunya MHP Alineación oficial del equipo 'Quetarunya MHP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lo Gaiter del Baix Alineación oficial del equipo 'Lo Gaiter del Baix' en el partido 1 - 2 Quetarunya MHP Alineación oficial del equipo 'Quetarunya MHP' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 3,9 % 77,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo Gaiter del Baix

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Gañán va ser Artur Galankin.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Xurxo Temprano va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jordi Camats rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Camats de Gañán es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio David Navarro de Gañán va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Quetarunya MHP

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 en Adel El Hennawy va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Quetarunya agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hugo Altamirano amb mestria.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Răzvan Toadere va aprofitar un error defensiu al minut 59, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Quetarunya.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Tuure Teuho de Quetarunya, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, el Quetarunya va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Henri Heikura s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Cesar Gioe quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Markus Dambrowski, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gañán. La jugada d'estratègia del Quetarunya per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adel El Hennawy va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tobias Standal. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.