Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Helados suzdwik (1430634) - T. Eva Poras FC (435064) » 670516077: T65/J13/V

Liga 670516077 Información oficial sobre el partido 670516077 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.106 (5619)

Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 0 - 4 T. Eva Poras FC Alineación oficial del equipo 'T. Eva Poras FC' en el partido
0 - 1 Zekondi Anuntzibai (3')
0 - 2 Zekondi Anuntzibai (20')
0 - 3 Alleko Ituiño (27')
0 - 4 Alberto Rovere (90')
Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 0 - 4 T. Eva Poras FC Alineación oficial del equipo 'T. Eva Poras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 0 - 2 T. Eva Poras FC Alineación oficial del equipo 'T. Eva Poras FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ashaman F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabriel Vlas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

T. Eva Poras FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 3 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Zekondi Anuntzibai van servir per superar a l'últim defensor, en Dimitry Baudry. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Poras cantant "Zekondi Anuntzibai selecció!"
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Zekondi Anuntzibai, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, un xut de Alleko Ituiño des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 90 de partit va donar a Poras l'avantatge per 0 - 4. Alberto Rovere en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Després de 3 minuts, Zekondi Anuntzibai va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vitaliy Keltsin va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Zekondi Anuntzibai quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vitaliy Keltsin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Jesús Sáenz Díez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alleko Ituiño després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bror-Erik Thörnstrand va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mikel Paulorena va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Alleko Ituiño, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 91 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Poras va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Paulino Faladoiro de Poras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Paulino Faladoiro va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zekondi Anuntzibai de Poras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.