Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Juvenil de Ponteareas (775332) - REAL NANDO (1596327) » 670515842: T65/J11/V

Liga 670515842 Información oficial sobre el partido 670515842 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.102 (5615)

F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido 4 - 0 REAL NANDO Alineación oficial del equipo 'REAL NANDO' en el partido
Gilles Glauser (3') 1 - 0
Gilles Glauser (63') 2 - 0
Gilles Glauser (74') 3 - 0
Adrián Restrepo (87') 4 - 0
F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido 4 - 0 REAL NANDO Alineación oficial del equipo 'REAL NANDO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido 5 - 0 REAL NANDO Alineación oficial del equipo 'REAL NANDO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Voluntad de Poder

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Gilles Glauser al minut 3, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Voluntad i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Voluntad al minut 63, que va llançar ajustat al pal en Gilles Glauser. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Voluntad va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gilles Glauser va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Voluntad va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adrián Restrepo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Salvatore Godano del Voluntad ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Federico Vázquez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 10, però una magnífica aturada de Glib Pavlyukh va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Omer Alilović, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Gilles Glauser gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Glib Pavlyukh va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eidmanis Šiaulys de Voluntad va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Federico Vázquez va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Oleg Charushnikov va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

REAL NANDO

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): NANDO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 52, però Danilas Virbauskas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Danilas Virbauskas va ser clau en la jugada d'atac de NANDO al minut 85, quan ell mateix va fer una passada brutal a Mihajlo Stojković, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.