Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C. Vilapedre (1430873) - Salmadara Key (1414628) » 670515710: T65/J6/V

Liga 670515710 Información oficial sobre el partido 670515710 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.100 (5613)

R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido 3 - 2 Salmadara Key Alineación oficial del equipo 'Salmadara Key' en el partido
Berat Sauls (2') 1 - 0
Vlad Telcian (13') 2 - 0
Bob Voldstedlund (23') 3 - 0
3 - 1 Latif Farahzadi (33')
3 - 2 Mikael Tölli (78')
R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido 3 - 2 Salmadara Key Alineación oficial del equipo 'Salmadara Key' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido 4 - 1 Salmadara Key Alineación oficial del equipo 'Salmadara Key' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Vilapedre

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Berat Sauls va donar a Vilapedre un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Vilapedre va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vlad Telcian va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Vilapedre va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bob Voldstedlund, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Nicola Tironi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Andreas Bugiel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Pavlos Kouropoulos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Sławomir Włodarz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Berat Sauls va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vlad Telcian de Vilapedre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Salmadara Key

Goles Goles

  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Latif Farahzadi va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.
  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Salma va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Mikael Tölli va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Thomas Curmi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Fryderyk Sitarski va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Francisco Albarrán no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Salma van seguir progressant per la banda dreta. Eduard Rozhok va tenir la seva oportunitat al minut 29, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Fryderyk Sitarski quasi aconsegueix empatar per Salma al minut 87, però Francisco Albarrán va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Latif Farahzadi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.