Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelo Loco Athletic (797765) - BAYER DE LA COPE (492218) » 670515687: T65/J14/V

Liga 670515687 Información oficial sobre el partido 670515687 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.99 (5612)

Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido 0 - 0 BAYER DE LA COPE Alineación oficial del equipo 'BAYER DE LA COPE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido 2 - 0 BAYER DE LA COPE Alineación oficial del equipo 'BAYER DE LA COPE' en el partido
Tiene mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelo Loco Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Ewoud Helms va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Sidney Horrocks del Athletic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Athletic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Éric Amelin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Eustachius Willinger va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Éric Amelin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Telmo Yupanqui va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Ralf Schinkel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Agisilaos Asprokoutelakis.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sidney Horrocks de Athletic es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

BAYER DE LA COPE

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Robert Hergolitsch, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 286 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 60 minuts, el BAYER va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.