Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pacifico CF (308228) - Torres Montañez (798709) » 670515556: T65/J9/V

Liga 670515556 Información oficial sobre el partido 670515556 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.97 (5610)

Claro F.C. Alineación oficial del equipo 'Claro F.C.' en el partido 3 - 3 Torres Montañez Alineación oficial del equipo 'Torres Montañez' en el partido
Cheikh Demba (12') 1 - 0
David Garis (17') 2 - 0
2 - 1 Qassem Saleh El-Abbadi (32')
2 - 2 Vladislav Starichkov (34')
2 - 3 Zygfryd Klimczak (37')
Cheikh Demba (38') 3 - 3
Claro F.C. Alineación oficial del equipo 'Claro F.C.' en el partido 3 - 3 Torres Montañez Alineación oficial del equipo 'Torres Montañez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Claro F.C. Alineación oficial del equipo 'Claro F.C.' en el partido 3 - 2 Torres Montañez Alineación oficial del equipo 'Torres Montañez' en el partido
Tiene un resultado normal 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,5 % 12,4 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Claro F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Claro sempre confia amb les genialitats d'en Cheikh Demba; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Claro pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Garis va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Després de 38 minuts de partit, Cheikh Demba igualava per Claro en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Claro sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Paschalis Drosopoulos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 71 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Garis va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Harry Hunck va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Cheikh Demba de Claro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 郑 (Zheng) 恒阳 (Hengyang) de Claro es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Torres Montañez

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): José María Ortiz-Villajos va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Qassem Saleh El-Abbadi es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Vladislav Starichkov marqués l'empat. Al minut 34 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Zygfryd Klimczak que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Torres Mtñ.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Vladislav Starichkov al minut 9 semblava entrar, però Kepa Arbinzelaieta va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Qassem Saleh El-Abbadi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Vladislav Starichkov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Hans-Hendrik Eresch de Torres Mtñ, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 90, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Ortiz-Villajos.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Recep Holat de Torres Mtñ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefanis Floros de Torres Mtñ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 91 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Sindre Blindheim després que el jugador de Torres Mtñ li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.