Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kigos Bercianos CF (1587417) - hipnos FC (119298) » 670515523: T65/J1/V

Liga 670515523 Información oficial sobre el partido 670515523 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.97 (5610)

Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 2 - 2 hipnos FC Alineación oficial del equipo 'hipnos FC' en el partido
0 - 1 José Manuel Silvera (36')
0 - 2 Peruxu Guillén (66')
Răzvan Grecescu (82') 1 - 2
Jordi Gallemí (85') 2 - 2
Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 2 - 2 hipnos FC Alineación oficial del equipo 'hipnos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 4 - 0 hipnos FC Alineación oficial del equipo 'hipnos FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kigos Bercianos CF

Goles Goles

  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Bercianos no perdien la fe, i al minut 82 del partit, Răzvan Grecescu va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): Bercianos va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Jordi Gallemí, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Răzvan Grecescu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Bercianos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kilian Romich, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Bercianos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jordi Gallemí en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Ferrer Albiar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francesco Ambrosone va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Mel Gradín arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 el Bercianos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gombert Dort no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Bercianos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Francesco Ambrosone va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al 77, Víctor Cobo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Manuel Ferrer Albiar. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

hipnos FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): hipnos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 36, quan José Manuel Silvera, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Peruxu Guillén, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del hipnos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Peruxu Guillén, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 18 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bercianos. La jugada d'estratègia del hipnos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Manuel Silvera va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.