Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hermo F.C. (486086) - SPORTINGARRULO (1434730) » 670515473: T65/J3/V

Liga 670515473 Información oficial sobre el partido 670515473 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.96 (5609)

Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 1 - 2 SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido
Valentín Suero (34') 1 - 0
1 - 1 Drahoslav Vaniška (53')
1 - 2 Drahoslav Vaniška (89')
Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 1 - 2 SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 0 - 2 SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hermo F.C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Valentín Suero van servir per superar a l'últim defensor, en Márió Bandl. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Hermo cantant "Valentín Suero selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Hermo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leonel Nogueira va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dobrogniew Cempa.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Hermo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 22, però el xut de Luis Carlos Suárez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hermo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Larrain Amuritza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Lezo Zuasti quasi dona a Hermo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lezo Zuasti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78 de partit, Lezo Zuasti de Hermo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

SPORTINGARRULO

Goles Goles

  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Bohumír Bican sempre és una garantia. Al minut 53, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Drahoslav Vaniška marcar el 1 - 1 per al SPORTINGARRULO.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Drahoslav Vaniška quedar desmarcat i marcar per a SPORTINGARRULO al minut 89. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): SPORTINGARRULO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Bohumír Bican va quedar-se sol davant el porter Vítor Raimundo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 274 Minuto 21 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 21, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Shabtai Eshet va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Peppe Pantanella, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SPORTINGARRULO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Shabtai Eshet, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Peppe Pantanella que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peppe Pantanella.