Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Ferrari Llorca F.C (489103) - F.C. Rul (1420158) » 670515403: T65/J13/V

Liga 670515403 Información oficial sobre el partido 670515403 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.94 (5607)

Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido 1 - 0 F.C. Rul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rul' en el partido
César Antônio Pacheco (35') 1 - 0
Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido 1 - 0 F.C. Rul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido 0 - 2 F.C. Rul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rul' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Ferrari Llorca F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): César Antônio Pacheco va donar a Ferrari un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Subrata Suri va rebre molts aplaudiments. Al minut 73 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Subrata Suri de Ferrari va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Rul

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): F.C. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jakob Thierse va desviar el xut final de Arménio Silva després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Sammuel Agyemang va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 15. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Sammuel Agyemang de F.C., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Roberval Dutra, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 264 Minuto 63 (Ocasión de penalti): En Sammuel Agyemang va llençar un penal al minut 63. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Fernando Holguín va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Stefan Vitkov de F.C. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefan Vitkov de F.C. va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".