Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Rul (1420158) - Team Ferrari Llorca F.C (489103) » 670515359: T65/J2/V

Liga 670515359 Información oficial sobre el partido 670515359 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.94 (5607)

F.C. Rul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rul' en el partido 2 - 0 Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido
Dani Valmaña (16') 1 - 0
Arménio Silva (76') 2 - 0
F.C. Rul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rul' en el partido 2 - 0 Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Rul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rul' en el partido 4 - 0 Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido
Tiene mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Rul

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Dani Valmaña, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. F.C. es posava per davant!
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Dani Valmaña va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de F.C., Arménio Silva, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Dani Valmaña gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jakob Thierse va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Al minut 63 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Adiran Agirregaraikoa, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El F.C. ho intentava per la dreta per mitjà de Sergio Silos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Dani Valmaña es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Adiran Agirregaraikoa, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Team Ferrari Llorca F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Subrata Suri va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Arcisio Diniz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Antonio Bastioni va fer una jugada per la banda esquerra, però Arcisio Diniz va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Vittorio Paschinger sol davant la porteria al minut 29, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Imam Setyo Hardiyan de Ferrari va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.