Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andújar HEAT (48075) - TrinitatVella SASMacros (993594) » 670515352: T65/J14/V

Liga 670515352 Información oficial sobre el partido 670515352 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.93 (5606)

Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido 3 - 1 TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido
0 - 1 Gustavo Ávalos (38')
Oddvar Immerstein (44') 1 - 1
Niokhor Soukho (56') 2 - 1
Ľubomír Žiaran (58') 3 - 1
Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido 3 - 1 TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido 0 - 1 TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido
Tiene bastante suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Gigolos

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Ľubomír Žiaran entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gigolos, un peu providencial d'en Oddvar Immerstein va situar el 1-1 al panell digital.
  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Gigolos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Niokhor Soukho, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gigolos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ľubomír Žiaran progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fabio Paloschi va fer al minut 9 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Margarido Dias, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gigolos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miguel Ángel Ramos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Margarido Dias va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gigolos, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Siim Must va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Knjaz de Gigolos es va guanyar la targeta groga merescudament.

TrinitatVella SASMacros

Goles Goles

  • 187 Minuto 38 (Gol tiro lejano): Després de 38 minuts el TVSM, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Gustavo Ávalos sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de TVSM tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Michał Szóstek ho va intentar al minut 76 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 81 (Ocasión tiro lejano): El TVSM se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 81, en Béla Bogdán va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michał Szóstek de TVSM es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.