Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andújar HEAT (48075) - Ribasaltas C.F. (797538) » 670515320: T65/J5/V

Liga 670515320 Información oficial sobre el partido 670515320 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.93 (5606)

Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido 2 - 0 Ribasaltas C.F. Alineación oficial del equipo 'Ribasaltas C.F.' en el partido
Selim Betik (23') 1 - 0
Margarido Dias (69') 2 - 0
Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido 2 - 0 Ribasaltas C.F. Alineación oficial del equipo 'Ribasaltas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido 1 - 1 Ribasaltas C.F. Alineación oficial del equipo 'Ribasaltas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 24,7 % 48,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Gigolos

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Selim Betik, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gigolos eren letals, i Margarido Dias va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Orell Magni, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Heydar Nezamabadi al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manuel Arroyo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Knjaz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Selim Betik havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Margarido Dias va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Arroyo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabio Paloschi de Gigolos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ribasaltas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sefu Njau estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vado Caballa, als 14 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Villavedón de Ribasaltas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sefu Njau de Ribasaltas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.