Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andújar HEAT (48075) - OS TUBILLENSES (993526) » 670515311: T65/J4/V

Liga 670515311 Información oficial sobre el partido 670515311 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.93 (5606)

Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido 0 - 2 OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido
0 - 1 Aihartz Olasagasti (48')
0 - 2 Zakaria Issmael (90')
Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido 0 - 2 OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido 3 - 2 OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,6 % 15,3 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Gigolos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Selim Betik va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Ľubomír Žiaran va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gigolos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 210 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Doda Pozzatti va fer una magnífica aturada al minut 64, tot i el bon llançament de falta de Niokhor Soukho.
  • 210 Minuto 67 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Niokhor Soukho quasi empata el partit al minut 67, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Fabio Paloschi va estar a punt d'empatar per a Gigolos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Doda Pozzatti va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Knjaz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

OS TUBILLENSES

Goles Goles

  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aihartz Olasagasti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a TUBILLENSES.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): El porter de TUBILLENSES va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Zakaria Issmael va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Rachid Rifqi va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Raúl Alapont va estar a punt de posar per davant a TUBILLENSES amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Werner Klaeden va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): TUBILLENSES va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Raúl Alapont va quedar-se sol davant el porter Werner Klaeden, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rachid Rifqi de TUBILLENSES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Andrei Mateşan de TUBILLENSES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.