Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OS TUBILLENSES (993526) - San Felipe II F.C. (1454929) » 670515307: T65/J3/V

Liga 670515307 Información oficial sobre el partido 670515307 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.93 (5606)

OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido 1 - 4 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
0 - 1 Sven-Johan Sahlander (3')
0 - 2 Mauro Señora (20')
Roni Grünig (28') 1 - 2
1 - 3 Jerardo Horteu (75')
1 - 4 Jens Hofstetten (88')
OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido 1 - 4 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido 3 - 0 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OS TUBILLENSES

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Roni Grünig es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El TUBILLENSES va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Zakaria Issmael la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Paco Malo Heredia quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): TUBILLENSES enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Zakaria Issmael va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Zakaria Issmael de TUBILLENSES va intentar batre la porteria rival al minut 59 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fabrizio Pineda va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Zakaria Issmael va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 87 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Andrei Mateşan de TUBILLENSES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

San Felipe II F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Sven-Johan Sahlander donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 20 minuts quan Mauro Señora va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Felipe.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jerardo Horteu va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jens Hofstetten de Felipe va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Felipe, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Ştefan Popescu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Felipe va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ştefan Popescu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): El Felipe va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En 裴 (Pei) 淮朋 (Huaipeng) la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sven-Johan Sahlander de Felipe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.