Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Suterranya Warriors (995719) - Atlético de Sua (48520) » 670515155: T65/J7/V

Liga 670515155 Información oficial sobre el partido 670515155 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.90 (5603)

Suterranya Warriors Alineación oficial del equipo 'Suterranya Warriors' en el partido 2 - 0 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
Sergio Gómez Dávila (57') 1 - 0
Malik Nehal (81') 2 - 0
Suterranya Warriors Alineación oficial del equipo 'Suterranya Warriors' en el partido 2 - 0 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Suterranya Warriors Alineación oficial del equipo 'Suterranya Warriors' en el partido 4 - 1 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
Tiene mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suterranya Warriors

Goles Goles

  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 57, Kalle Ruoste va pentinar un córner cap al segon pal que Sergio Gómez Dávila va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Malik Nehal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Suterranya va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Adrián Chilla va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kalle Ruoste va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Kalle Ruoste una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Rubén Gaviria va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Adrián Chilla per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rubén Gaviria va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Malik Nehal de Suterranya va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Atlético de Sua

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zoltán Deák que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Seran Veltri ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Ferruccio Giulivo al minut 61 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ajnur Ambulija es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 82, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Seran Veltri.