Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Sua (48520) - Héroes de Mayo (1372792) » 670515150: T65/J6/V

Liga 670515150 Información oficial sobre el partido 670515150 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.90 (5603)

Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido 2 - 3 Héroes de Mayo Alineación oficial del equipo 'Héroes de Mayo' en el partido
Edvard Tamm (4') 1 - 0
Ferruccio Giulivo (25') 2 - 0
2 - 1 Armağan Lider (33')
2 - 2 Iurgi Concha (76')
2 - 3 Marius Cristea (81')
Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido 2 - 3 Héroes de Mayo Alineación oficial del equipo 'Héroes de Mayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido 2 - 1 Héroes de Mayo Alineación oficial del equipo 'Héroes de Mayo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Sua

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Atlético prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Edvard Tamm va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Seran Veltri la va rematar Ferruccio Giulivo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Atlético el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ferruccio Giulivo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 17, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Moushegh Pashayan al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Zoltán Deák va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Edvard Tamm per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Moushegh Pashayan va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Seran Veltri gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Moushegh Pashayan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Ferruccio Giulivo gairebé va marcar per a Atlético des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Diogo Rodrigues Magalhães va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 82, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Héroes de Mayo

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Armağan Lider va marcar al minut 33 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Iurgi Concha, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 76.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marius Cristea va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Héroes, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Marius Cristea va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 252 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Héroes va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 26, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Iurgi Concha.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Iurgi Concha de Héroes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!