Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilassar (121531) - Gavarresa FC (1438043) » 670515113: T65/J10/V

Liga 670515113 Información oficial sobre el partido 670515113 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.89 (5602)

Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido 1 - 2 Gavarresa FC Alineación oficial del equipo 'Gavarresa FC' en el partido
0 - 1 Feliks Kazimierz (27')
Michael Benati (33') 1 - 1
1 - 2 Chulián Elduayen (65')
Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido 1 - 2 Gavarresa FC Alineación oficial del equipo 'Gavarresa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido 2 - 3 Gavarresa FC Alineación oficial del equipo 'Gavarresa FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,1 % 62,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilassar

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors del Vilassar amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 33, deixant Michael Benati en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Ebi Aliabadi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vilassar.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Claus Josua Schoor del Vilassar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bruno Gorbea de Vilassar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gavarresa FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Feliks Kazimierz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 170 Minuto 65 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Chulián Elduayen al minut 65 va permetre a Gavarresa prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 3 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luigi Antonio Di Domenica va ridiculitzar a en Alberto Inurrigarro amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Julian Stranner va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Edvard Tylšar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Elias Stepanyan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Gavarresa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Horst Blokhuijsen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 270 Minuto 54 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Gavarresa al minut 54, però el xut de Chulián Elduayen va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 55, quan en Bartłomiej Mońko va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 58 (Ocasión de falta): El Gavarresa va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 58 amb un llançament de falta perillós. En Chulián Elduayen però, la va tirar centrada i amb poca potència.