Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vinealafesta (1460803) - Mawala City (118657) » 670515102: T65/J8/V

Liga 670515102 Información oficial sobre el partido 670515102 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.89 (5602)

vinealafesta Alineación oficial del equipo 'vinealafesta' en el partido 0 - 1 Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido
0 - 1 Jean Traore (33')
vinealafesta Alineación oficial del equipo 'vinealafesta' en el partido 0 - 1 Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vinealafesta Alineación oficial del equipo 'vinealafesta' en el partido 2 - 0 Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vinealafesta

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): Al minut 30 un refús amb el peu d'en Danilo Capurso va anar a parar als peus del Alberto Burón que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Rafael Vila quasi empata el partit per a vinealafesta, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 287 Minuto 72 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de vinealafesta tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Stefano Esposto ho va intentar al minut 72 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Alberto Burón de vinealafesta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club Esportiu Olocau II

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jean Traore sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 33 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Esportiu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de William Overbosch des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esportiu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a William Overbosch, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): El Esportiu va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Víctor Medina Fábrega la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esportiu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Aparicio Pérez va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Medina Fábrega de Esportiu es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.