Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vinealafesta (1460803) - maresme team (1336301) » 670515089: T65/J4/V

Liga 670515089 Información oficial sobre el partido 670515089 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.89 (5602)

vinealafesta Alineación oficial del equipo 'vinealafesta' en el partido 2 - 0 maresme team Alineación oficial del equipo 'maresme team' en el partido
Mattias Kihl (36') 1 - 0
Jan Langli (49') 2 - 0
vinealafesta Alineación oficial del equipo 'vinealafesta' en el partido 2 - 0 maresme team Alineación oficial del equipo 'maresme team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vinealafesta Alineación oficial del equipo 'vinealafesta' en el partido 2 - 1 maresme team Alineación oficial del equipo 'maresme team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vinealafesta

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): vinealafesta va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Mattias Kihl va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): vinealafesta va augmentar la diferència quan Jan Langli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a vinealafesta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alberto Burón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): vinealafesta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Vila va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alexander Negovanski.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mark Durham! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del vinealafesta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jan Langli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Mark Durham de vinealafesta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mark Durham va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

maresme team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Dirck Minke hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Víctor Sánchez Rubio havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Dirck Minke va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Jorge Martorell? Un error clamorós seu va donar a Jan Langli una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de maresme, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Amador Torrejón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Yohan Jeanne va fer una estirada espectacular al minut 89, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Víctor Sánchez Rubio.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gil João Morgado de maresme es va guanyar la targeta groga merescudament.