Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilassar (121531) - Mawala City (118657) » 670515088: T65/J3/V

Liga 670515088 Información oficial sobre el partido 670515088 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.89 (5602)

Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido 1 - 2 Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido
Samir Al-Medhwahi (11') 1 - 0
1 - 1 Dimitris Poulopoulos (31')
1 - 2 Baptiste Sacre (66')
Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido 1 - 2 Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido 2 - 0 Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilassar

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Samir Al-Medhwahi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vilassar.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Michele Tavana va estar a punt de sentenciar el partit al minut 13, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Vilassar ho intentava per la dreta per mitjà de Raúl Tremoya, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gino Ancarani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Ebi Aliabadi del Vilassar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Vilassar per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 65, quan Duilio Balotelli va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 el Vilassar va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ebi Aliabadi no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Vilassar va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ebi Aliabadi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Alfred Oliván de Vilassar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joel Parets de Vilassar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Esportiu Olocau II

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Esportiu va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Dimitris Poulopoulos la va transformar en el 1 - 1.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Baptiste Sacre va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Esportiu i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Esportiu van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jean Traore va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esportiu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jean Traore va sortir per sobre el travesser.