Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lleida blues (488744) - Mawala City (118657) » 670515076: T65/J1/V

Liga 670515076 Información oficial sobre el partido 670515076 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.89 (5602)

Lleida blues Alineación oficial del equipo 'Lleida blues' en el partido 1 - 1 Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido
0 - 1 Jean Traore (72')
Maurino Campos (77') 1 - 1
Lleida blues Alineación oficial del equipo 'Lleida blues' en el partido 1 - 1 Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lleida blues Alineación oficial del equipo 'Lleida blues' en el partido 2 - 0 Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida blues

Goles Goles

  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Passat el minut 77 de joc, Maurino Campos facilitava les coses al Lleida amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Lleida va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stanislav Kralčák ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Lleida va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Maurino Campos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Danilo Capurso.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Manuel Kerschl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lleida se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Kerschl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Maurino Campos del Lleida ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lleida va ser a punt de marcar al minut 81, quan el seu jugador Inozens Russbach va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Salvador Cabanellas de Lleida va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club Esportiu Olocau II

Goles Goles

  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jean Traore va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 72, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Esportiu, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Esportiu van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Dimitris Poulopoulos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Esportiu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dino Mair, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Periklis Skrekis, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Esportiu sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dino Mair, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a William Overbosch de Esportiu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Jean Traore de Esportiu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.