Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ACOIRAZADO POTEMKIN (1582037) - estamos perdidos (310738) » 670515010: T65/J13/V

Liga 670515010 Información oficial sobre el partido 670515010 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.87 (5600)

ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido 2 - 1 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
Nunzio Pirollo (33') 1 - 0
1 - 1 Alexandre Hennel (48')
Oliver Pachelbel (72') 2 - 1
ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido 2 - 1 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido 4 - 0 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
Tiene mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACOIRAZADO POTEMKIN

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Nunzio Pirollo va donar a ACOIRAZADO un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): ACOIRAZADO prenia la batuta de l'encontre al minut 72, quan en Oliver Pachelbel va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a ACOIRAZADO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jan Velčovský, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): ACOIRAZADO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Ian Capurro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Jairo Viñas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Pier Francesco Zaffarano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Oliver Pachelbel va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Nilsinho Stefani rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El ACOIRAZADO ho intentava per la dreta per mitjà de Senne Vandersmissen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Pachilla.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ian Capurro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bcn Line

Goles Goles

  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 48. L'anotador per Line va ser Alexandre Hennel, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Line que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joonas Harju, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.